Συμμετοχή της Voras Flavors στη Detrop 2017

Η VORAS FLAVORS συμμετέχει στην 26η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας, DETROP που θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 3 έως 6 Μαρτίου 2017.
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο 16, Stand A4.
Η VORAS FLAVORS θα συμμετέχει επίσης στις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στα πλαίσια της έκθεσης και αφορούν στη γαστρονομία.
Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα της εταιρίας θα μαγειρευτούν από διακεκριμένους chefs οι οποίοι θα δημιουργήσουν εκλεκτά πιάτα τα οποία θα προσφερθούν στους εμπορικούς επισκέπτες. Τα αναδυόμενα εστιατόρια (pop up restaurants) θα έχουν κάθε μέρα διαφορετικό θέμα, μενού και προϊόντα.
Επίσης δύο από τα προϊόντα μας θα διαγωνιστούν στο Corner Show Room με ομοειδή προϊόντα άλλων εταιριών. Οι εμπορικοί επισκέπτες θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά αφού θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν όλα τα εκθέματα ώστε να βραβευθούν τα καλύτερα ανά κατηγορία.
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων θα μαγειρεύει καθ ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης χρησιμοποιώντας προϊόντα των εκθετών και φυσικά με τα Mediterranean Yummy Spreads της VORAS FLAVORS!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Συμπληρώστε σωστά τον αριθμό που λείπει *