Χτυπητή με άλειμμα κόκκινης πιπεριάς Voras Flavors πικάντικη και θυμάρι

Υλικά:

  • 250 γρ τυρί φέτα μαλακό, τριμμένο
  • 250 γρ γιαούρτι στραγγιστό ή κατίκι Δομοκού
  • 2-3 κ.σ. άλειμμα κόκκινης πιπεριάς Voras Flavors Πικάντικη
  • 1 κ.σ. θυμάρι φρέσκο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • μισό κ.γλ. ρίγανη

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και αλέθουμε μέχρι να ενωθούν.

Την βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα και σερβίρουμε.