Φιλέτο κοτόπουλο με άλειμμα κόκκινης πιπεριάς Voras Flavors απαλή και φέτα

Υλικά:

  • 4 φιλέτα κοτόπουλου
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
  • 1 ποτηράκι κρασί λευκό ξηρό
  • 1 βαζάκι άλειμμα κόκκινης πιπεριάς Voras Flavors Απαλή
  • 100 γρ τυρί φέτα μαλακό, τριμμένο

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά τα φιλέτα και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, ρίχνουμε το θυμάρι και τηγανίζουμε τα φιλέτα 7 λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.

Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το άλειμμα πιπεριάς μαζί με το τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να αρχίσει να βράζει, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε και σερβίρουμε αμέσως.