Σεμινάριο παραγωγής σάλτσας από τη Voras flavors

Η εκπομπή Εύφορη Γη, με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Δημητρούλια ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο εργαστήριο της Κατερίνας Λυσσούδη, Voras Flavors με ένα ενδιαφέρον σεμινάριο σάλτσας.

https://eforigi.com.gr/ekpompi/item/28133-eyfori-gi-katerina-lyssoydi-apo-ti-syntagi-tis-giagias-sta-rafia-tis-agoras-vinteo?fbclid=IwAR25RVLSBfpTcQuXjcfDungaHiHXKgxUwq55oCzQlBbtFLDct7z2utTpJ0I

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Συμπληρώστε σωστά τον αριθμό που λείπει *