H Vόras flavors στο «καρτέλ των γεύσεων»

Μία ξεχωριστή βραδιά ετοιμάζεται στο εστιατόριο Esperanto στη Θεσσαλονίκη

Η Voras flavors  και τα προϊόντα της επιλέχθηκαν για να πλαισιώσουν και να εμπλουτίσουν τα πιάτα που θα παρουσιαστούν και θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν οι συμμετέχοντες.

Σκοπός του Concept:
Η Ανάδειξη των Ελλήνων Παραγωγών Τροφίμου (Βρώσιμων και Πόσιμων), μέσα από τις δημιουργίες 7 Καταξιωμένων Σεφ, ενός Πολυταξιδεμένου Οινοχόου και του Food Marketer της Θεσσαλονίκης!

Vasileios Parpoutzidis
Dimitris Nikolaidhs
Eirini Tsiolaki
Koula Koufaki B
George Piou
Αντώνης Νικολαϊδης (αντωνης νικολαιδης)
Theodoros Pastourmatzis
+Τάσος Βασιλειάδης
+Mystery Chef

Στο τέλος της Βραδιάς, θα δοθεί ένα Πακέτο με Γευστικά Δώρα Ελλήνων Παραγωγών σε όλους συμμετέχοντες, καθώς επίσης και αναμνηστικό Γευστικής Δοκιμής και Συμμετοχής!

Μενού:
1ο
🍽: Το Κολυμβητικό Χταπόδι
🍷: Ροζέ Merlot, Οινοποιείο Οινοτρόπαι
2ο
🍽: Ο Κήπος με τις Σούπες
🥂: Olvios Λευκό Χαρμάνι Μαλαγουζιάς και Viognier, Οινοποιείο Αμπέλου Χώρα
3ο
🍽: Το Φλογερό Κουνουπίδι
🍷: Ροζέ For Kings, Χαρμάνι Ξινόμαυρο & Βερτζαμί με υπολειμ/κά σάκχαρα, Οινοποιείο Αμπέλου Χώρα
4ο
🍽: Το Χαϊδεμένο Χοιρινό
🍷: Γη Φωτός, Ερυθρό Αγιωργίτικο με 8μηνη Ζωή σε βαρέλι με ωραία οξύτητα, Οινοποιείο Αθανασίου
5ο
🍽: Το Άγριο Βουβάλι
🍷: Ερυθρό Tempranillo, Οινοποιείο Οινοτρόπαι
6ο
🍽: Η Τραγανή Ασημένια Γλύκα
🍷: Νάμα Μυλοποτάμου, Άγιο Όρος, Ιερά Μονή Αγίου Ευσταθίου

Κατά τη διάρκεια των Γεύσεων, θα δοκιμάσετε επίσης:
***Γρανίτα Μοσχολέμονου με Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο..
***Ελληνική Μπύρα ή Ανθρακούχο Χωνευτικό με Νόημα..

*Μέρος των εσόδων θα δοθούν για Φιλανθρωπικό Σκοπό

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Συμπληρώστε σωστά τον αριθμό που λείπει *